Carrefour de Pineda de Mar discriminina el català

Vagi per endavant que normalment no faig la compra al Carrefour però com que estava de visita a Pineda de Mar era el supermercat que em queia més aprop per adquirir una ampolla d´aigua i quatre coses més.

En sortir vaig veure a la porta que les solicituts de feina i molts altres formularis, com ara el mateix formulari de queixes no estaven disponibles en català. Aquesta és la còpia de la queixa que vaig presentar el 2018 al Carrefour de Pineda de Mar, a dia d´avui, un any després, no m´ha contestat ningú, el que demostra el poc que els importa la queixa.

 En vaig treure una còpia perquè sempre en faig seguiment i els aniria a posar un altra queixa queixantme de que no han respost a la primera però com que no visc a Pineda de Mar aquesta vegada ho deixare estar.

 En tot cas aquí queda palesa el poc que importa la llengua catalana als supermercats Carrefour, si heu de comprar, ja sabeu, a Bon Preu, Condis, Supermercats Sorli o qualsevol altre lloc a on no és menystingui als catalanoparlants. I si mai presenteu una queixa al Carrefour de Pineda de Mar millor demaneu el llibre oficial de queixes, llavors si queda registre al departament de Consum de la Generalitat, el formulari que vaig presentar jo no és oficial és un formulari que tenen ells voluntariament, potser precisament per a estalviar cap queixa per la via oficial, però he aprés la lliço a partir d´ara només queixes amb el llibre de queixes oficial el qual tenen obligació de donarte.

More from Lluita
All posts