L´organització Estat Català penja estelades i encartella Barcelona

 Tot i no ser una organització molt nombrosa si és un dels partits polítics més antics de Catalunya, Estat Català ja fa més de 100 anys que existeix hi ha donat a Catalunya alguns dels patriotes que més han fet per el nostre país.

La lluita i Estat Català continuen, ni la dictadura del General Franco va poder eliminar-los del tot, ni la pseudo-democràcia del PP i el PSOE podran acabar amb les ganes d´aquesta organització de continuar defensant la llibertat del poble català. Aquí hi ha uns quants exemples de les accions que unes poques dotzenes de persones decidides a continuar lluitant per la independència i amb mitjans molt limitats poden fer per Catalunya, tot mantenint la flama viva i recordant a l´ocupant que no han vençut, la resistència continua activa.


Estat Català als Ponts per la República, amb milers de cotxers passant per la Ronda de Dalt a Barcelona, i les estelades i pancartes independentistes al pont.


I aquí l´encartellada d´Estat Català als carrers de Barcelona durant la vaga general a Catalunya del 21 de Febrer del 2019 per a demanar l´autodeterminació del poble català i la llibertat de certs liders polítics abans de que aquests fessin una taula personal de rendició amb els seus carcellers. 


Encartellada d´Estat Català al Passeig de El Born Barcelona ciutat.


More from Lluita
All posts